Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax contracteert tiener voor beloften: 'Spannend om te tekenen'

Laatste update:

Zijn managementbureau Forza Sports Group maakt dinsdag melding van de tweejarige overeenkomst voor Warmerdam. De achttienjarige middenvelder was afgelopen seizoen afwisselend speler bij de A2 en de A1 en zal in het nieuwe seizoen deel uitmaken van de beloftenploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink. Er zou belangstelling zijn geweest van andere clubs.

Warmerdam komt al elf jaar uit in de academie van de Amsterdammers en is verguld met zijn profcontract. "Het is spannend om bij Ajax een contract te tekenen. Het is een mooie beloning voor elf jaar hard werken. Mijn doelstelling voor dit seizoen is om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen in de Jupiler League. Daarnaast blijf ik natuurlijk in mezelf investeren om een betere speler te worden", zegt hij. Eerder tekenden Sheraldo Becker, Daoud Bousbiba, Danny Bakker, Milan Vissie en Xavier Mous profcontracten.

Aschraf El Mahdioui
Naast Warmerdam tekende ook Aschraf El Mahdioui een tweejarig contract bij Ajax. De achttienjarige middenvelder, die onlangs werd uitgeroepen tot Talent van de Toekomst, zegt blij te zijn met het vertrouwen dat de club in hem toont en legt uit wat het publiek in de toekomst mag verwachten. "Ik ben tweebenig, heb een aardige techniek en kan met mijn steekpass iemand vrij voor het doel zetten. Qua lopen en snelheid valt er nog winst te boeken."

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties