Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-debutant na gelijkspel tegen Roda: 'We waren veel beter'

Laatste update:

Traoré kwam na een uur spelen in het veld voor Kasper Dolberg. De jonge spits had Ajax met twee doelpunten op een 2-1 voorsprong gezet. In blessuretijd maakte Tom van Hyfte gelijk en snoepte zo twee punten af van Ajax. "Dit is een enorme teleurstelling. Het is pijnlijk om zo de gelijkmaker tegen te krijgen in de laatste minuut terwijl we veel beter waren", zei de nieuweling van Ajax na afloop tegenover FOX Sports. De twintigjarige spits kreeg een staande ovatie bij het betreden van het veld. "Natuurlijk zal ik zoals altijd laten zien wat ik kan. Ik wil het vertrouwen terugbetalen. Het is een mooi gevoel om terug te zijn in de Eredivisie."

Traoré werd vrijdag pas gepresenteerd door Ajax en maakte een dag later dus al zijn debuut. De aanvaller is blij dat hij weer kan samenwerken met Peter Bosz, onder wie hij ook al speelde bij Vitesse. "Het was een 'big impact' dat Bosz werkzaam is bij de club. Maar ik wil niet zeggen dat ik hier niet had gespeeld als hij hier geen trainer zou zijn. Ik ben heel blij dat ik met hem mag werken en ben heel blij dat ik bij Ajax ben."

Eredivisie
Ajax
2 - 2
Roda JC Kerkrade
Traoré is de juiste spits voor Ajax

Meer nieuws

Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
13
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
3
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties