Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax definitief zonder Rensch in Klassieker; wel goed nieuws voor Hlynsson

Laatste update:

Rensch trok in de wedstrijd tegen Twente na ruim een half uur Ricky van Wolfswinkel naar de grond en belemmerde daarmee een vrije doortocht voor de spits. Dat kwam hem op een rode kaart te staan en daardoor moet de negentienjarige stopper De Klassieker dus aan zich voorbij laten gaan. Overigens raakte Rensch bij zijn actie ook geblesseerd, dus het was de vraag of hij de wedstrijd in De Kuip überhaupt kon halen.

Waar Rensch doorgaans als rechtsback wordt opgesteld, koos trainer Alfred Schreuder er in de afgelopen drie duels van Ajax voor om hem in het centrum op te stellen. Tegen NEC (1-1) en Twente vormde hij het hart van de verdediging met Jurriën Timber, terwijl in het TOTO KNVB Bekerduel met FC Den Bosch (0-2) Calvin Bassey naast hem stond. Voor het duel met Feyenoord zal Schreuder dus op zoek moeten naar een nieuwe combinatie.

Hlynsson wordt niet geschorst, Viereck wel
Jong Ajax ging afgelopen vrijdag hard onderuit in de Keuken Kampioen Divisie, door op bezoek bij De Graafschap met 3-0 te verliezen. De ploeg van trainer John Heitinga eindigde het duel bovendien met negen man, daar zowel Hlynsson als Neal Viereck een rode kaart kreeg. Hlynsson zag rood nadat hij een slaande beweging zou hebben gemaakt richting Robin Schouten, maar de aanklager betaald voetbal kon zich daar niet in vinden en besloot de kaart te seponeren. Viereck, die een minuut na zijn invalbeurt aan de noodrem trok, wordt voor een wedstrijd geschorst. Daardoor zal hij er niet bij zijn als Jong Ajax het komende maandag op De Toekomst opneemt tegen Roda JC.

-
Wie gaat De Klassieker winnen?

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties