Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax dendert door en identificeert ook tweede assistent voor Maurice Steijn

Laatste update:

Met Maduro en Bakkati mikt Ajax op twee assistenten met een verleden bij de club. Maduro speelde tussen 2004 en 2007 meer dan honderd duels in Ajax 1, terwijl Bakkati als eens een seizoen assisteerde bij Jong Ajax. Eerstgenoemde fungeert nu als protégé van Alex Pastoor bij Almere City; Bakkati was tot voor kort rechterhand van Dick Advocaat bij ADO Den Haag. Bakkati assisteerde in het verleden ook nog bij Reading, PEC Zwolle, Feyenoord en FC Cincinnati.

De interesse in Maduro was sinds zondag al bekend. De oud-middenvelder annex verdediger werd daar tijdens het promotiefeest van Almere nog mee geconfronteerd. "Ik heb nog een jaarcontract, ik heb het hier enorm naar mijn zin. Als je kijkt naar clubs heb ik ook altijd tegen Almere gezegd: er zijn altijd uitzonderingen. Dat is Ajax, maar ook Valencia bijvoorbeeld. Of ik wat van Ajax heb gehoord? Ik hoor altijd wel wat van Ajax, vorig jaar ook. Ik heb nu gezegd tegen mijn manager Rogér Linssen: alles wat komt, wil ik pas na de play-offs doen", sprak Maduro tegenover ESPN.

Eerst zal Ajax nog zaken moeten doen met Sparta. Steijn ligt namelijk nog een jaar vast op het Kasteel. Verwacht wordt dat de onderhandelingen geen problemen zullen opleveren. Steijn staat sinds april vorig jaar aan het roer bij Sparta en maakte in die tijd grote indruk. Eerst gidste hij de Rotterdammers op knappe wijze naar handhaving, voordat hij ze dit seizoen bijna Europees voetbal bezorgde. In het tweeluik met FC Twente waren de Enschedeërs net iets te sterk in de return (1-0). De heenwedstrijd werd nog met 1-1 geremiseerd.

Meer nieuws

Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
3
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
6
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties