Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax denkt aan nieuwe deal met terugkoopclausule met Juventus'

Laatste update:

De negentienjarige aanvaller geldt al jaren als een van de parels in de jeugdopleiding van La Vecchia Signora en rammelde in het afgelopen seizoen nadrukkelijk aan de poort bij de hoofdmacht. Luca Bianchin, Juventus-volger namens La Gazzetta dello Sport, vertelt in gesprek met de NOS echter dat de club uit Turijn overweegt om deze zomer afscheid te nemen van Kean.

De miljoenen die de jongeling op zal brengen moeten daarna, samen met de transfersom die betaald zal worden voor Gonzalo Higuaín, gebruikt worden om Mauro Icardi los te weken bij Internazionale. De kans is daarom aanwezig dat Kean volgend seizoen in de Eredivisie speelt, aangezien Ajax volgens Bianchin op dit moment de 'belangrijkste kandidaat' is om hem over te nemen.

Welk transferbedrag Juventus voor Kean in gedachten heeft is niet helemaal duidelijk, maar volgens berichten uit Engeland heeft Everton zich onlangs tevergeefs met een kleine 35 miljoen euro in het Allianz Stadium gemeld. De kans is echter aanwezig dat die prijs wat omlaag zou kunnen gaan als er aan de eisen van Juventus voldaan wordt. De Italianen willen namelijk dat er in een deal voor Kean een terugkoopclausule wordt opgenomen, waardoor er normaal gesproken een minder hoog bedrag voor de jongeling betaald zal moeten worden.

Denk jij dat Moise Kean volgend seizoen voor Ajax speelt?

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
31
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
22
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties