Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax denkt net als Belgische clubs aan zoon van voetballegende'

Laatste update:

"Ik weet niets van de interesse van Ajax. Het is een club met een grote reputatie, het leidt veel topspelers op. Als er interesse is, zal ik dat overwegen. Nu houd ik me er niet mee bezig en wil ik vooral bezig zijn met de wedstrijden. Als ik ergens naartoe ga, wil ik wel zoveel mogelijk aan spelen toekomen", laat de jonge Roemeen weten.

Hagi senior, de trainer van Viitorul, weet dat zijn zoon in de belangstelling staat. "Het zal moeilijk worden om Ianis te houden. Ik weet niet wat er gaat gebeuren", zegt de oud-voetballer, die eerder jarenlang speelde bij onder andere Real Madrid, Barcelona en Galatasaray. Hagi junior ligt nog tot medio 2023 vast bij Viitorul, waar hij tot op heden 85 duels voor heeft gespeeld, met 20 goals en 12 assists tot gevolg.

Hagi maakte in de zomer van 2016 voor circa twee miljoen euro de overstap naar Fiorentina. Na anderhalf jaar en negentien wedstrijden keerde de jongeling alweer terug naar zijn thuisland. Ajax heeft zich voor komend seizoen al verzekerd van een Roemeen. Razvan Marin komt voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik en heeft voor vijf jaar getekend in Amsterdam.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
7
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
119

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties