Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax denkt nog niet aan erehaag bij eventueel kampioenschap PSV

Laatste update:

De oefenmeester erkent dat het geen eenvoudige opgave wordt om te winnen in het Philips Stadion. "Ik heb respect voor PSV, omdat ze tot dusver een geweldig seizoen spelen en heel veel punten hebben. Alle credits. PSV is stug, weet vanuit de neutraliteit te spelen en maakt altijd wel een goal. Er staat een goed blok, een goede organisatie en ze krijgen weinig doelpunten tegen", somt Ten Hag op in gesprek met De Telegraaf.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Ook collega Phillip Cocu wordt bewierookt door Ten Hag. "De coach heeft heel goed naar zijn spelersmateriaal gekeken, hoe zijn spelers kunnen spelen", analyseert hij. Zelf overweegt Ten Hag om Joël Veltman zondag op te stellen. De aanvoerder is zijn basisplaats niet meer zeker, maar weer uit ervaring wel wat er wordt gevraagd in een topwedstrijd. "Het zou heel goed een reden kunnen zijn om hem op te stellen", beaamt Ten Hag.

-
Zouden de spelers van Ajax een erehaag moeten maken als PSV kampioen wordt?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
27
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties