Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-directie was 'klaar' met Ten Hag: 'Onder andere vanwege het rouleren'

Laatste update:

Ajax moest het in het Philips Stadion doen zonder aanvoerder Matthijs de Ligt. Ten Hag koos voor Frenkie de Jong en Daley Blind in het centrum van de verdediging. Die keuze pakte verkeerd uit en de Amsterdammers gingen ten onder, waardoor het gat met koploper PSV opliep naar vijf punten. "Vanaf dat moment zijn er gesprekken geweest. Er waren gesprekken met spelers, met de directie en met de andere trainers. Ten Hag heeft zich aangepast. Dat is een kwaliteit en daarom verdient hij alle lof", weet Driessen te melden.

Meer: ‘Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...’ | Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Volgens Driessen heeft Ten Hag ook geluisterd naar Hakim Ziyech, die aan heeft gegeven hoe hij het beste tot zijn recht denkt te komen. "Ziyech wil een vrije rol", aldus Driessen. "Tadic gaf aan dat er veel zaken waren die besproken moesten worden met de trainer. Daar is eindelijk iets mee gedaan. Dat is het grote verschil na PSV, want toen was de directie echt klaar met hem. Onder andere vanwege het rouleren. Gravenberch kwam er drie minuten voor tijd in... Er is een aantal dingen gebeurd waar hij op is aangesproken. Hij pakt het heel goed op."

Na de wedstrijd tegen PSV op 23 september verloor Ajax geen enkele wedstrijd meer. Sindsdien werden alle duels in de Eredivisie gewonnen, terwijl in de Champions League alleen puntverlies werd geleden tegen Bayern München (1-1) en Benfica (1-1). Ondanks de goede serie bedraagt de achterstand op koploper PSV nog altijd vijf punten.

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
45
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
47
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties