Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-doelwit Ödegaard maakt rondje langs topclubs

Laatste update:

Zoals gezegd zitten er nog veel meer clubs achter Ödegaard aan en volgens Voetbal International gaat de piepjonge international komende maanden met zijn vader bij verschillende clubs in Europa rondkijken om te bepalen waar hij zijn carrière wil vervolgen. Vorig jaar liep Ödegaard al stage bij Manchester United en Bayern München.

Die clubs hebben nu nog steeds interesse, net als Barcelona, Juventus, Manchester City en Liverpool. In Noorwegen is er nog een speelronde te gaan voordat het seizoen is afgelopen en Ödegaard zal tijdens de winterstop naar Amsterdam komen. Hij gaat bij Ajax de sfeer proeven en even meetrainen. De technicus wordt op 17 december zestien jaar oud en vanaf dat moment mag Ajax hem een contract aanbieden.

Ödegaard speelde ondanks zijn jonge leeftijd al 21 competitiewedstrijden voor Strömsgodset en scoorde vorige week nog twee keer tegen Lilleström (2-1 zege). Ook maakte hij al zijn debuut in de Noorse nationale ploeg en deed hij mee in een oefenduel én in de EK-kwalificatiereeks. Frank de Boer heeft al aangekondigd dat hij de jonge Noor dolgraag ziet komen.

Denk je dat Ajax een kans maakt op de handtekening van Martin Ödegaard?

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
6
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
32
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
18
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties