Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-doelwit waakt voor 'Lainez-scenario': 'Dat speelt zeker een rol'

Laatste update:

Reyes haalt in gesprek met Ajax Showtime bij zijn gedachtegang Diego Lainez aan. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler verkoos afgelopen winter Real Betis boven Ajax. "Hij kon naar Ajax, misschien de halve finale van de Champions League spelen, een jaar groeien en daarna naar een grotere club gaan, maar hij ging naar Betis, waar hij niet veel heeft gespeeld. Dat speelt zeker een rol, vooral omdat Lainez voor dezelfde club als Alvarez uitkwam."

De journalist ziet in Álvarez meer een Matthijs de Ligt dan een Daley Blind. "De Ligt is er een uit miljoenen, dus het is lastig te zeggen of hij vergelijkbaar is, maar Álvarez gaat meer richting zijn kant. Hij is ook sterk en goed met het hoofd. Ik denk dat hij goed met Blind kan samenwerken. Bovendien heeft laatstgenoemde veel ervaring, waarvan Álvarez weer kan leren. Ik denk dat hij fysiek heel goed is. Hij gaat negentig minuten keihard. Dat is tegelijkertijd ook een nadeel, omdat je kaarten krijgt."

Reyes denkt dat de verdediger zich bij Ajax aan de bal kan verbeteren. "Hij kan al aardig voetballen, maar voor Ajax moet hij zich daarin nog verbeteren. De enige manier om dat te doen is om met Ajax te trainen, al zal hij zich wel moeten aanpassen", aldus Reyes, die ondanks de aanwezigheid van goede vriend Raúl Jiménez bij Wolverhampton denkt dat de jongeling gaat kiezen voor een dienstverband bij de Eredivisionist.

Ajax heeft in Mexico en de rest van de wereld namelijk 'een fantastische indruk' achtergelaten, zo klinkt het. "Als je de kans krijgt om van Mexico naar Ajax te gaan, dan is dat makkelijk en een goede stap. Álvarez is een goede speler, pas 21 jaar oud en iemand met een WK achter zijn naam. Hij is aantrekkelijk voor veel Europese clubs en behoort tot een van de betere verdedigers voor de toekomst", besluit Reyes.

Verwacht jij dat Edson Álvarez deze zomer naar Ajax verkast?

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
27
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties