Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax doet bij degradatie HSV opnieuw poging bij Van Drongelen'

Laatste update:

Een bod van zeven miljoen euro werd echter door de huidige zeventien van de Bundesliga van tafel geveegd. In september had Ajax al contact opgenomen met de belangenbehartigers van Van Drongelen, nadat hij een uitstekende start beleefde in de Bundesliga. De verdediger zou zich echter wel op zijn gemak voelen in Hamburg en een goed verhaal van HSV zou hem zomaar kunnen overhalen om in Noord-Duitsland te blijven, ook als de club degradeert.

Als HSV degradeert, is de kans echter groot dat men zwicht voor een miljoenenbod. Ajax is niet de enige gegadigde voor Van Drongelen, want ook verschillende clubs uit de Bundesliga en de Premier League zouden hem nadrukkelijk in de gaten houden. Chelsea had hem twee jaar geleden al eens op de radar, maar Van Drongelen verkoos destijds een langer verblijf bij Sparta Rotterdam boven een avontuur bij the Blues.

Overigens kan een eventuele degradatie van HSV ook goed nieuws betekenen voor PSV. In dat geval staat de Duitse club namelijk ook open voor de verkoop van Douglas Santos en de Eindhovenaren zijn de belangrijkste kandidaat om de Braziliaan over te nemen. Volgens BILD wil HSV in ieder geval het bedrag dat het voor Douglas Santos betaald heeft terugverdienen, waardoor PSV minimaal 7,5 miljoen euro kwijt is voor de linksback.

Zou Rick van Drongelen een goede versterking zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties