Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax doet gouden zaken door 'sloopactie' van Marc Overmars

Laatste update:

De journalist vindt het in ieder geval een 'geweldige transfer' voor Ziyech. "Een schitterende club. En het is ook een transfer die in de wedstrijd zelf, tegen die tegenstander, is afgedwongen. Want bij Chelsea-uit (in de Champions League, red.) speelde hij echt weergaloos", zegt Verweij in gesprek met FOX Sports. De som van 45 miljoen euro is begrijpelijk, aldus de clubwatcher.

Ziyech indirect gewaarschuwd door Kluivert: 'De stap naar het buitenland wordt vaak onderschat'

"Het lijkt weinig, want als je Ziyech het afgelopen anderhalf jaar zag voetballen, dan denk je: zestig, zeventig, tachtig miljoen misschien wel. Maar Marc Overmars (directeur voetbalzaken, red.) maakt de afspraken met de spelers en hij heeft geregeld dat Ziyech nog een jaar in Amsterdam bleef. En daarbij is afgesproken dat hij voor een redelijk normale prijs weg mocht."

"Ziyech had in het vorige contract een gelimiteerde transfersom van dertig miljoen euro. Die heeft Overmars er toen uit gesloopt. Nu pakt hij dus vijftien miljoen winst en daar heeft hij vijf miljoen salaris voor weggegeven", legt Verweij uit. Ziyech zei eerder kieskeurig te zijn inzake een mogelijke nieuwe club. Verweij vindt Chelsea goed passen bij de 26-jarige spelmaker.

"Chelsea is een geweldige club, met een hele goede trainer. Frank Lampard laat dit jaar ook zien dat hij de boel aan het voetballen krijgt. Het is een heel talentvol team en daar kunnen nu weer spelers bij gekocht worden. Chelsea kon heel lang niet kopen door de transferban. En nu gaan ze met zulke aankopen weer een gooi doen naar de landstitel, denk ik", besluit Verweij.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
34
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties