Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax door het oog van de naald na zwakke vertoning

Laatste update:

Door de afwezigheid van zowel Arek Milik als Kolbeinn Sigthórsson begon Ajax wederom met Lasse Schöne als aanspeelpunt voorin. De Deen vervulde die rol afgelopen maand vaker, maar zonder al te veel succes. Dat was ook nu weer het geval: Ajax wist zich geen raad met de goed gepositioneerde tegenstander en slaagde er in de eerste helft niet één keer in om doelman Alessandro Damen serieus op de proef te stellen. Sterker nog: de thuisploeg loste niet één schot tussen palen.

De enige noemenswaardige aanval van de Amsterdammers kwam tot stand via Nicolai Boilesen, die twee man te kijk zette en via Schöne Van Rhijn vond. De rechtsback schoot aardig in, maar mikte naast. Het was echter veel te weinig en leidde ertoe dat de spelers onder een voorzichtig fluitconcertje de kleedkamers moesten opzoeken. Dat het in beeld brengen van Clarence Seedorf, aanwezig op de tribune, nog het meeste teweegbracht bij de thuisfans, sprak eveneens boekdelen.

Na rust was het iets vermakelijker in de Amsterdam ArenA, al was dat niet alleen te danken aan de thuisploeg. De eerste (enorme) kans van de wedstrijd kwam op naam van Daan Bovenberg, die Jasper Cillessen passeerde, maar moest toezien hoe zijn inzet door Davy Klaassen van de lijn werd gehaald. In de tegenstoot volgde nog meer actie: Schöne kon kleur geven aan zijn bleke middag, maar stuitte op Damen. Daarmee was het aantal hoogtepunten ten opzichte van de eerste helft echter al ruim overtroffen.

Het bleef echter behelpen en veel verder dan een kans voor Nick Viergever, die recht op Damen mikte, kwamen de Amsterdammers tot aan de 83e minuut niet. Ook het inbrengen van Richairo Zivkovic voor Schöne en Daley Sinkgraven voor Thulani Serero bood lange tijd weinig soelaas. De jonge spits maakte zich zeven minuten voor tijd echter alsnog zeer verdienstelijk: zijn voorzet reikte tot bij El Ghazi, die de zeer moeizame middag alsnog dragelijk maakte voor de thuisfans. Zijn rake kopbal betekende namelijk dat Ajax met de hakken over de sloot alsnog de drie punten veiligstelde.

-

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
0
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
1
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
30
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties