Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax dreigt Hedwiges Maduro al na een jaar kwijt te raken

Laatste update:

Pastoor beschikt over een aflopend contract in Almere, de nummer twaalf van de Eredivisie. De club houdt er serieus rekening mee dat de coach de deur in het Yanmar Stadion na dit seizoen definitief achter zich dichttrekt.

Maduro is een van de kandidaten om Pastoor op te volgen. Maduro was al twee jaar assistent-coach van Pastoor bij Almere, maar besloot afgelopen zomer naar zijn jeugdliefde Ajax te verkassen.

In Amsterdam werd Maduro in eerste instantie assistent-coach van Maurice Steijn, die al snel ontslagen werd. Na enkele wedstrijden als interim-hoofdcoach van Ajax werd Maduro assistent van John van 't Schip.

Almere heeft ook met Rick Kruys, die gaat vertrekken bij VVV-Venlo, gesproken. Kruys is daarnaast in beeld bij sc Heerenveen, dat zijn pijlen in eerste instantie lijkt te richten op Robin van Persie.

Maduro werkt aan het binnenhalen van zijn UEFA Pro-licentie, die hij nodig heeft om hoofdtrainer te kunnen zijn. In dat kader leidde Maduro afgelopen maandag een wedstrijd bij Jong Ajax (0-2 verlies tegen FC Den Bosch).

Het contract van Maduro bij Ajax loopt door tot medio 2026. De oud-verdediger kan in Amsterdam verder als opvolger van Jong Ajax-hoofdcoach Dave Vos.

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties