Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en amateurs moeten uitwijken: 'Jammer dat dit niet mogelijk is gebleken'

Laatste update:

Te Werve wijkt vanwege de situatie nu uit naar Noordwijk. Hoewel de burgemeester geen negatief advies heeft gegeven voor de wedstrijd, bleek de genomen beslissing onvermijdelijk. "De gemeente Rijswijk, en ook de politie, heeft in alles met ons meegedacht en zich zeer constructief opgesteld", laat Van Dijk via een statement op Facebook weten.

"We hebben een open lijn gehad de afgelopen week en in goede harmonie meerdere gesprekken met elkaar gevoerd", vervolgt Van Dijk. "Wij wilden héél graag deze wedstrijd op het eigen sportpark spelen, maar toen bleek dat dit niet mogelijk was, hebben we serieus gekeken naar een alternatieve locatie in Rijswijk."

"Het is geweldig voor de club en Rijswijk om zo'n wedstrijd te kunnen spelen in de eigen gemeente. Het is dan ook jammer dat dit niet mogelijk is gebleken. Als we alles tegen elkaar afwegen, denken wij dat dit de beste oplossing is voor alle belanghebbenden." Het bekerduel wordt woensdagavond 26 september op het complex van vv Noordwijk afgewerkt.

Verwacht jij dat Ajax dit seizoen een prijs gaat pakken?

Meer nieuws

Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
0
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
4
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1
Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
1
Nieuwe functie van John van 't Schip bij Ajax is bekend
15
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties