Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en Barcelona zijn 'op een haar na' akkoord

Laatste update:

Het Catalaanse dagblad Sport maakte vrijdagavond melding van een principe-akkoord tussen het management van Cillessen en Barcelona over een contract tot medio 2021. De 27-jarige doelman gaat in het Camp Nou een jaarsalaris van drie miljoen euro bruto opstrijken.

Cillessen ontbreekt in de wedstrijdselectie van Peter Bosz voor het thuisduel met Willem II, in verband met de transferperikelen. Barcelona zal zeer waarschijnlijk zondag of maandag het vertrek van Claudio Bravo naar Manchester City aankondigen. Cillessen moet zodoende samen met Marc-André Ter Stegen om een plek onder de lat vechten, al is de verwachting dat de Duitser de voorkeur in LaLiga krijgt en dat de Nederlander sowieso in de Copa del Rey in actie gaat komen. Het is nog onduidelijk wie Luis Enrique in gedachten heeft voor de wedstrijden in de Champions League.

Denk jij dat de opvolger van Jasper Cillessen van een Eredivisie-club vandaan zal komen?

Meer nieuws

Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal
1
Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
0
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
15
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
17
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
29
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties