Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en blunderende Gerónimo Rulli beleven totale offday in Augsburg

Laatste update:

In de achterhoede zag Rulli een viermansverdediging voor zich, bestaande uit Devyne Rensch, Olivier Aertssen, Jorrel Hato en Owen Wijndal. Het middenveld werd bekleed door controleurs Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic, terwijl Kenneth Taylor acteerde als nummer 10. De aanval werd gevormd door Mohamed Daramy, Brobbey en Steven Bergwijn.

Ajax begon aanvallend en kreeg al snel een kansje via Bergwijn, wiens schot gesmoord werd. De Amsterdammers verdienden in de eerste twee minuten liefst vier hoekschoppen, al bleef groot gevaar uit. Ajax kwam in het eerste kwartier niet in de problemen, maar de eerste grote kans kwam op naam van Augsburg. Sven Michel leek te zijn ontsnapt, maar op het laatste moment wist Hato erger te voorkomen via een uiterste tackle. Niet veel later kwam de ploeg van Maurice Steijn opnieuw goed weg, toen Phillip Tietz na een snelle counter een slap rollertje produceerde in de handen van Rulli.

Net toen Augsburg de bovenliggende partij leek te worden, kreeg Ajax twee grote mogelijkheden. Allereerst zette Taylor Brobbey vrij voor doelman Finn Dahmen, die de inzet van de spits keerde. Op aangeven van Bergwijn probeerde Taylor het enkele minuten later zelf, maar ook dit keer had Dahmen een antwoord. Vlak voor rust was het raak voor Augsburg. Ruben Vargas stoomde op aan de rechterkant en zag zijn voorzet van richting veranderd worden door Hato. Rulli leek daar geen helemaal rekening mee te houden en liet de bal uit zijn handen glippen, waarna de bal zijn doellijn passeerde voordat Tietz het laatste zetje gaf: 1-0.

Steijn voerde in de rust twee wisselingen door. Francisco Conceição en Mika Godts betraden het veld, wat ten koste ging van Daramy en Bergwijn. Tien minuten na de thee kreeg Ajax een strafschop. Brian Brobbey werd door een verdediger onderuitgehaald en ging zelf achter de toegekende strafschop staan. De spits stuurde de bal keurig in de linkerhoek: 1-1. De Amsterdammers kregen vervolgens de uitgelezen kans om ook op voorsprong te komen. Conceição werd de diepte ingestuurd en kreeg de tijd, maar de Portugees stuitte op uitblinker Dahmen.

Vijf minuten later was het aan de andere kant plotseling raak. Rulli schatte een diepe bal van Augsburg verkeerd in, waarna hij terug richting doel snelde. Michel haalde verwoestend uit in de korte hoek. Rulli kon nog wel een handschoen tegen de inzet zetten, maar dat bleek niet voldoende: 2-1. Een kwartier voor tijd ging het opnieuw mis. Rulli speelde Taylor aan, die slordig balverlies leed. Michel nam over en werd gevloerd door Rulli: strafschop Augsburg. Michel ging zelf achter de bal staan en stuurde de onfortuinlijke Ajax-goalie de verkeerde hoek in: 3-1.

Club Vriendschappelijke wedstrijd
FC Augsburg
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
2
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
20
Dit enorme bedrag verdiende de KNVB al dankzij prestaties van Oranje op het EK
6
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
10
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
35
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties