Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en Erik ten Hag hebben geen haast: 'We zullen hem de tijd geven'

Laatste update:

"Dat hij potentie heeft, is duidelijk", wordt Erik ten Hag dinsdag in het Algemeen Dagblad geciteerd. "We moeten kijken hoe snel hij zich gaat aanpassen. Daarvoor zullen we hem de tijd geven. Hij komt in een ander werelddeel, een ander land, bij een andere club en ergens waar een andere taal wordt gesproken."

Quincy Promes observeert: 'Je kan zien dat hij goed kan voetballen'

Het dagblad schrijft dat Ajax er alles aan doet om het aanpassingsproces van Antony voorspoedig te laten verlopen. De in Brazilië geboren Alessandro Schoenmaker, conditietrainer van Ajax, trok al naar Brazilië om daar in het Portugees Antony voor te bereiden op diens grote avontuur in Europa. Het contingent Zuid-Amerikaanse voetballers in de selectie van Ajax zorgt ervoor dat Antony zich niet eenzaam zal voelen.

Het Algemeen Dagblad wijst erop dat Antony meer tijd heeft om aan de spelprincipes van Ten Hag en de speelwijze van teamgenoten te wennen dan David Neres, die in de winter arriveerde en in zijn eerste half jaar bij Ajax met twaalf duels in alle competities rustig werd gebracht. Met de vrijwel herstelde Neres, Dusan Tadic en Quincy Promes heeft Ten Hag ook de mogelijkheid om Antony rustig te brengen.

Mohammed Kudus, een andere nieuweling bij Ajax, kan een eventuele doorbraak van Antony ook vertragen. De middenvelder annex aanvaller is voor negen miljoen euro van het Deense FC Nordsjaelland overgenomen. Daarnaast was Lassina Traoré tot de coronastop bezig aan een sterke reeks.

Meer nieuws

EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
1
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
3
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties