Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en FC Omniworld gaan intensief samenwerken tot medio 2015

Laatste update:

Onder meer de scouting, het laten doorstromen van talenten en het verhuren van spelers zal onder de samenwerking gaan vallen. Er wordt dus aandacht besteed aan zowel de jeugdopleiding als aan het eerste elftal. De jeugdopleiding van FC Omniworld zal de aankomende jaren een onderdeel worden van de opleiding van de Amsterdammers.

"We denken dat FC Omniworld een zeer geschikte club is om mee samen te werken", aldus Rik van den Boog, algemeen directeur van Ajax. "Het was voor ons primair van belang dat we een club zouden vinden waarbij spelers zich verder kunnen ontwikkelen en waarmee we onze jeugdopleiding en ons scoutingnetwerk zouden kunnen uitbreiden."

Van den Boog denkt dat het belangrijk is dat Ajacieden, die de boot net missen, elders speeltijd opdoen. "Er zitten jongens in Jong Ajax en in onze A1 voor wie het beter is om in het eerste elftal van FC Omniworld te spelen. Spelers die speelminuten moeten opdoen in een competitie waar hun fysieke en mentale weerbaarheid verbetert. Dat bevordert de ontwikkeling van onze spelers en maakt het eerste elftal van FC Omniworld beter."

FC Omniworld
De Jupiler League-formatie, die met ingang van volgend seizoen Almere City FC gaat heten, vindt het een 'eer' om met Ajax te mogen werken. "Ajax is net als wij ambitieus en er was vanaf de eerste gesprekken een klik", zo stelt voorzitter René ten Borgh. "Deze samenwerking biedt onze opleiding een platform om door te groeien, wat goed is voor de verdere ontwikkeling van de gehele club. Daarnaast moet de selectie van ons eerste elftal sterker worden."

Deze samenwerking is voor zowel Ajax als FC Omniworld een opsteker

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties