Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en FC Twente sturen scouts naar ex-proefspeler van PSV'

Laatste update:

De scouts van beide clubs zouden de aanvaller reeds in drie wedstrijden hebben bekeken en met positieve rapporten zijn teruggekeerd naar Nederland. De Kroatische topclub beweert echter nog geen biedingen te hebben binnengekregen voor Kouassi, die vorig seizoen twee keer scoorde in dertien competitiewedstrijden. "We hebben nog geen bod voor hem ontvangen en zijn niet van plan om Kouassi te verkopen", zegt voorzitter Marin Brbic tegen 24Sata.

Kouassi speelde tussen 2004 en 2011 bij Jeunesse in zijn vaderland en vertrok toen naar Moossou. Hij werd in eigen land vergeleken met Didier Drogba en liep op zijn zestiende stage bij onder meer TSG Hoffenheim en Club Brugge. Hij zou ook een proefperiode hebben afgewerkt bij PSV. In de winter toonde ook AS Monaco interesse in Kouassi, maar hij dacht bij Hajduk op meer speelminuten te kunnen rekenen.

Kunnen Ajax en FC Twente nog wel een vleugelspeler gebruiken?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties