Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en FC Utrecht zien lijst met mogelijke tegenstanders slinken

Laatste update:

Rosenborg BK (Nor), FC Oleksandriya (Oek), Skënderbeu Korçë (Alb), Rheindorf Altach (Oos), FK Vardar (Mac) of Süduva Marijampolè (Lit) is de tegenstander waar Ajax rekening mee moet houden. Het team van Marcel Keizer strandde woensdag in de derde voorronde van de Champions League, waarin OGC Nice een maatje te groot was.

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Partizan Belgrado (Ser), Olympique Marseille (Fra), PAOK Saloniki (Gri), Legia Warschau (Pol), Viktoria Plzen (Tsj) of Zenit Sint-Petersburg (Rus) is de mogelijk opponent van FC Utrecht, dat er al twee voorrondes op heeft zitten. Het team van Erik ten Hag was eerder te sterk voor Valletta FC en Lech Poznan.

PSV werd verrassend uitgeschakeld door NK Osijek uit Kroatië en speelt komend seizoen geen Europees voetbal. Vitesse is door de winst van de KNVB-beker al verzekerd van deelname aan het hoofdtoernooi van de Europa League. De wedstrijden in de play-offs vinden plaats op donderdag 17 en donderdag 24 augustus.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
0
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
47
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties