Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en Fenerbahçe stellen teleur en scoren niet

Laatste update:

De wedstrijd was amper begonnen of Ajax kreeg al een mogelijkheid om te scoren, maar een afstandschot van Davy Klaassen was na een dramatische pass van Volkan Demirel niet krachtig genoeg om het doel te bereiken. Ajax liet het initiatief in de stroeve en rommelige beginfase aan de tegenstander, maar ook de bezoekers kwamen er nog niet echt doorheen. Rond het kwartier werd Ajax wat dreigender; zo werd een schot van Anwar El Ghazi geblokt. De rechtsbuiten moest de strijd even later overigens staken, want na een half uur blesseerde hij zich aan zijn knie en werd hij afgelost door Lasse Schöne.

De toeschouwers in de Amsterdam ArenA wachtten op een uitgespeelde aanval of een goede kans, maar de eerste helft bleef daarvan verstoken. Robin van Persie en Arek Milik werden in de eerste helft, waarin wel veel strijd werd geleverd, nauwelijks bereikt. In de slotminuut werd Viktor Fischer nog wel even gevaarlijk, maar hij kreeg de bal na een goede dribbel niet bij een ploeggenoot. Ajax kwam met iets meer pit uit de kleedkamer, maar verder dan een mislukte volley van Davy Klaassen kwam men in het eerste kwartier niet.

De Boer moest bovendien voor de tweede keer noodgedwongen wisselen. Fischer liep bij een botsing een bovenbeenblessure op en werd vervangen door Amin Younes. Fenerbahçe liet aan de andere kant ook weinig zien en daarom greep Vítor Pereira in: na ruim een uur spelen werd Nani vervangen door Fernandão, de man die in Kadiköy in de slotfase het enige doelpunt binnenkopte. Halverwege het tweede bedrijf veerden de fans even op toen Schöne de bal teruglegde en aanvoerder Klaassen hoog over schoot.

In het laatste kwartier zocht Fenerbahçe nadrukkelijker de aanval en kreeg men nog drie uitgelezen mogelijkheden om met drie punten uit de ArenA te vertrekken: Volkan Sen raakte de bal niet goed om Jasper Cillessen in verlegenheid te kunnen brengen, Fernandão schoot in vrijstaande positie naast en de Braziliaan kon even later ook een kopkans niet omzetten in een doelpunt. Van Persie werd overigens na tachtig minuten naar de kant gehaald ten faveure van Sen; de door Danny Blind genegeerde spits was nagenoeg onzichtbaar.

-

Meer nieuws

'Overmars kan 17-jarige groeibriljant met grote winst verkopen aan topclub'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
24

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties