Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ronald Koeman onthult welk cadeau hij kreeg van zijn kleinzoon voorafgaand aan duel van Nederlands elftal met Roemenië

Laatste update:

Nog voor de aftrap van Oranje's achtstefinaleduel met de Roemenen was het een aanwezige journalist opgevallen: Koeman kreeg iets toegereikt van zijn kleinzoon. Een papiertje.

Maar wat er nou eigenlijk op dat papiertje stond was hem onduidelijk. De journalist besluit het de bondscoach te vragen. "Op het papiertje van de kleinzoon stond de uitslag en een mooie tekening", glimlacht de keuzeheer én opa over het hartverwarmende presentje van zijn kleinkind.

Een meestervoorspeller blijkt Koemans kleinzoon bijna, maar net niet helemaal. "Hij had het net niet goed, want hij zei 3-1. Het is mooi om te zien dat ze meeleven en dat ze erbij zijn."

"Ze zijn er één wedstrijd niet bij geweest en dan weet je wel welke dat was", doelt de bondscoach op het met 3-2 verloren groepsduel met Oostenrijk. Bij hun aanwezigheid verloor Oranje dus nog niet.

Koeman heeft daarom een boodschap voor de mensen binnen de KNVB. "Ga maar regelen dat ze er zaterdag weer bij zijn", knipoogt de keuzeheer.

Zaterdagavond om negen uur neemt het Nederlands elftal het op tegen de winnaar van het laatste achtstefinaleduel, die gaat tussen Turkije en Oostenrijk. Mocht Oranje die winnend besluiten, wacht in de halve finale de strijd met Engeland of Zwitserland.

Meer nieuws

PSV doet 'verwoede poging' om groot talent los te weken bij Bayer Leverkusen
3
Turkse bond ontkent dat Merih Demiral geschorst is voor kraker tegen Oranje
137
Ajax beloont talent met nieuw contract: 'Brok in de keel, traantje bij moeder'
8
Van Hooijdonk ziet Nederland Europees kampioen worden: 'Dat denk ik echt'
22
FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
17
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
19

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties