Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en Feyenoord hebben geïnformeerd, maar dat wilde ik niet'

Laatste update:

"Het is er nu een graadje of veertig, vijftig, maar straks is het er heerlijk", schetst de oud-international tegenover NUsport de situatie in het Midden-Oosten. "Dat was altijd mijn grote angst. Ik was bang dat als ik in Italië of Spanje zou gaan spelen ik zou bezwijken voor de charmes van het goede leven. Dan zou de disciplinefactor een probleem worden. Ik ben zelf nogal relaxed. Nu kan ik er wel mee omgaan, die ervaring heb ik inmiddels. Nu is het moment gekomen om ook te genieten."

"Mijn doelstelling was ooit om international te worden en een groot toernooi mee te maken en dat is me gelukt", blikt de 33-jarige Melchiot terug op zijn loopbaan. "Daar kan een krul doorheen. Ik weet wat het is om het Oranje-shirt te dragen, om het Wilhelmus te horen, om je land te vertegenwoordigen. Ik heb al mijn doelstellingen gehaald, heb voor topclubs als Ajax en Chelsea gespeeld, heb jarenlang in de Premier League rondgelopen, ik ben een gelukkig mens."

Terugkeren naar Nederland was voor Melchiot geen optie. "Nee, geen moment. En dat wist ik al toen ik Ajax verliet voor Chelsea. Het is heel simpel: voetballen in Nederland heb ik gedaan, er was geen reden om dat weer te doen. Ajax en Feyenoord hebben in de loop der jaren geïnformeerd, maar dat wilde ik niet." Bij Umm-Salal speelt Melchiot met onder meer ex-Ajacied Gabri.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties