Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en Feyenoord komen in zoektocht naar verdediger uit bij dezelfde naam

Laatste update:

Arne Slot en Feyenoord gaan deze maand de markt op na het wegvallen van sterkhouder Gernot Trauner. De koploper van de Eredivisie wilde zich vóór de blessure van de Oostenrijker al versterken in het hart van de defensie en nu is die noodzaak alleen maar groter geworden. Slot heeft alleen nog Lutsharel Geertruida achter de hand, die doorgaans als rechtsback speelt maar ook als centrumverdediger kan fungeren. De oefenmeester speelt het liefst met een rechtspoot naast Dávid Hancko.

Meer: The Athletic denkt hoogte van openingsbod op Arne Slot te weten | ‘Liverpool maakt topprioriteit van Arne Slot en gaat aankloppen bij Feyenoord’

Doukouré is niet per se een onbekende naam voor Feyenoord. De Rotterdammers speelden in december namelijk een oefenwedstrijd tegen Strasbourg (0-1 winst). De 1.83 meter lange jeugdinternational van Frankrijk viel toen ruim een half uur voor tijd in. Doukouré moet het voornamelijk doen met een rol als wisselspeler bij Strasbourg, al stond hij dit Ligue 1-seizoen wel zes keer in de basis. Ook viel hij twee keer in. Maandagmiddag scoorde Doukouré nog in het duel met Troyes (2-3 verlies).

Mocht Feyenoord concreet gaan worden voor de mandekker, dan lijkt het wel diep in de buidel te moeten tasten. Doukouré ligt namelijk nog tot medio 2026 vast in Frankrijk. Dat Ajax en Frankfurt eveneens zijn ontwikkeling volgen, zal zijn vraagprijs ook niet doen dalen. Transfermarkt.com schat de marktwaarde van Doukouré in op twee miljoen euro. De Fransman speelt sinds januari van vorig jaar voor Strasbourg, dat hem voor 1,5 miljoen euro oppikte bij Valenciennes FC.

Ajax
Ook het team van Alfred Schreuder houdt de ontwikkeling van Doukouré in de gaten volgens het Franse tv-station. De Amsterdammers kunnen een centrale verdediger eveneens goed gebruiken, daar Daley Blind is vertrokken en Ahmetcan Kaplan opnieuw zwaar geblesseerd is geraakt. RMC Sport meldt dat zowel Ajax als Feyenoord hun interesse al kenbaar hebben gemaakt bij de nummer negentien van Frankrijk.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
5
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties