Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en Feyenoord moeten aankopen begin 2020 mogelijk maand missen

Laatste update:

De Argentijnse voetbalbond (AFA) maakt via de officiële kanalen het programma voor de komende oefenstage bekend. Er wordt gemeld dat het trainingskamp van de Onder-23 geldt als voorbereiding op het Olympisch kwalificatietoernooi, dat tussen 18 januari en 9 februari in Colombia georganiseerd wordt. Voor het eerst sinds 2004 wordt er weer een dergelijk kwalificatietoernooi georganiseerd voor tickets voor de Olympische Spelen.

De tien landen van de Zuid-Amerikaanse voetbalbond (CONMEBOL) spelen eerst in twee poules van vijf, waarna de eerste twee van iedere groep zich kwalificeren voor de finaleronde. Van de vier landen in de finaleronde kunnen de beste twee landen een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio verdienen. Voor Argentinië begint nu de voorbereiding op dat toernooi en Senesi en Martínez melden zich dinsdag in hun thuisland voor de oefenstage.

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de selectie van Argentinië Onder-23 voor het Olympisch kwalificatietoernooi grotendeels hetzelfde zal zijn als het keurkorps dat nu de voorbereiding afwerkt. In dat geval moeten Feyenoord en Ajax het in de eerste wedstrijden van de tweede seizoenshelft zonder Senesi en Martínez stellen. Ajax staat in die periode tegenover Sparta Rotterdam, FC Groningen, PSV en FC Utrecht. Voor Feyenoord wachten begin 2020 ontmoetingen met sc Heerenveen, Heracles Almelo, FC Emmen en AZ.

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
36
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties