Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en Feyenoord terughoudender door wetgeving: 'Dat is privé-informatie'

Laatste update:

"En altijd in overleg met de speler. En aan een schatting van wanneer de speler terugkeert, deden we toch al nooit." Feyenoord laat aan het genoemde dagblad weten dat er geen onwil in het spel is: "De wijze waarop sportorganisaties en dus ook Feyenoord zich nog openlijk mogen uitspreken over zaken als blessures of andere privéomstandigheden van spelers, is door de wetgeving veranderd."

Op advies van de FBO (werkgeversorganisatie van het betaald voetbal) komen nauwelijks nog details naar buiten. "Waarom zou het publiek nog exact moeten weten dat een bepaalde speler een scheur heeft in de buitenband van zijn linkerknie?", laat FBO-directeur Serge Rossmeisl weten. "Dat is privé-informatie. Wij adviseren clubs om daar terughoudend mee te zijn."

Ook de seizoengidsen kunnen niet meer over alle informatie beschikken. Het gewicht of de lengte van een speler mag niet meer worden vrijgegeven. "En tijdens persconferenties zal door de club en de trainer terughoudender worden bericht over de status van geblesseerde spelers", laat Feyenoord weten. Ajax is van plan om nog wel de lengte van spelers te noemen, maar het gewicht niet meer.

Een goede ontwikkeling?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties