Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en Keizer bereiken mondeling akkoord over contract en eenzijdige optie'

Laatste update:

Volgens het dagblad sprak uit het eerste voorstel van Ajax veel vertrouwen, gezien de contractduur en het verbeterde salaris ten opzichte van dat bij Jong Ajax. Als de afspraken op papier zijn gezet en het contract wordt goedgekeurd door Keizers zaakwaarnemer Humphrey Nijman, kunnen de handtekeningen worden gezet en kan de Amsterdamse club met het nieuws naar buiten treden.

Meer: Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

Dinsdag werd al duidelijk dat de clubleiding van Ajax in Keizer de beste kandidaat ziet om de naar Borussia Dortmund vertrokken Peter Bosz op te volgen. De oud-voetballer had twee jaar Telstar onder zijn hoede, waarna hij als technisch directeur bij SC Cambuur aan de slag ging. Via een uitstapje als trainer bij FC Emmen keerde hij als coach terug in Friesland. Ajax haalde Keizer na de Friese degradatie uit de Eredivisie vorig jaar terug naar Amsterdam.

Ajax heeft ook een akkoord bereikt met Hennie Spijkerman om ook onder Keizer als assistent-trainer te gaan fungeren. Spijkerman wilde een andere functie na een jaar onder Bosz, maar blijft na de komst van Keizer nu lid van de technische staf.. Daarnaast is de club volgens het dagblad dicht bij het vastleggen van Aron Winter als tweede assistent.

Meer nieuws

'Paris Saint-Germain maakt gigantisch bedrag vrij uit vertrek van Mbappé'
1
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
8
Bittere pil voor Pherai en Reis: HSV wacht zevende seizoen op tweede niveau
1
Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
3
Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten
44
Kieft benadrukt: 'Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties