Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en Marc Overmars overleefden ternauwernood 'ultieme couppoging''

Laatste update:

De Telegraaf stelt dat Overmars 'ternauwernood' de komst van Álvarez heeft kunnen afronden. Ajax bereikte afgelopen week een mondeling akkoord met Club América over een transfersom van dik vijftien miljoen euro. Wolverhampton Wanderers reisde voor 'de ultieme couppoging' zelfs naar de Gold Cup in de Verenigde Staten af om de Mexicaans international te overtuigen, maar kreeg net als Crystal Palace en West Ham United nul op het rekest.

Transferoverzicht Eredivisie 2019/20: alle inkomende en uitgaande transfers

Wie komt en wie gaat? Dit zijn alle transfers in de Eredivisie voor 2019/20Lees artikel

AS Roma wilde heel ver gaan om de 21-jarige Álvarez in te lijven, maar de veelzijdige verdediger zelf bepaalde zijn keuze op Ajax, dat als 'een magneet op buitenlandse spelers lijkt te werken'. De afspraken worden op dit moment door de juristen op papier gezet en daarna kan de Mexicaan naar Nederland vliegen om een persoonlijk akkoord te sluiten. Volgens het dagblad lijkt het opstellen van het contract 'een formaliteit'.

"De komst van Álvarez hing niet één op één samen met het vertrek van De Ligt", verzekert Overmars dinsdag in het Algemeen Dagblad. "Álvarez heeft met 21 jaar een goede leeftijd, is een vaste international van Mexico en we volgen hem al langere tijd. Hij heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt en kan op meerdere posities uit de voeten. Welke plek hij bij ons zal innemen zullen we vanzelf zien, misschien heeft hij ook nog even tijd nodig."

Álvarez brak door als rechtsback, kan ook links in het verdedigingshart uit de voeten, maar rechts-centraal is zijn favoriete positie. Ook een rol als controlerende middenvelder behoort de mogelijkheden. In Amsterdam worden Perr Schuurs en Lisandro Magallán zijn concurrenten in de strijd om De Ligts plek. Laatstgenoemde vliegt dinsdagavond naar Turijn.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
5
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
11
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties