Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en NAC Breda laten oog vallen op gefrustreerde jeugdinternational'

Laatste update:

Johnson doorliep vrijwel alle jeugdelftallen van Leicester, maar twijfelt naar verluidt over zijn toekomst in het King Power Stadium. De jonge stopper zou weinig kansen voor zichzelf zien in de hoofdmacht, waar hij tot nu toe slechts een wedstrijd speelde in de Football League Trophy, en erover nadenken om het voorbeeld te volgen van spelers als Jadon Sancho en Chris Willock, die onlangs respectievelijk Manchester City en Arsenal verlieten voor clubs op het Europese vasteland (Borussia Dortmund en Benfica).

Johnson heeft voorlopig de aanbiedingen van Leicester naast zich neergelegd en zou steeds gefrustreerder raken over het gebrek aan kansen. De peetzoon van oud-spits Emile Heskey, die in 2017 nog Europees kampioen werd met Engeland Onder-19, wordt daarnaast bij de reserves gedwongen om als rechtsback te spelen, in plaats van zijn voorkeurspositie in het centrum van de verdediging. Naast de twee Nederlandse clubs zouden ook clubs uit de Premier League zich nog kunnen mengen in de strijd om Johnson, voor wie wel een opleidingsvergoeding betaald zal moeten worden.

Vind jij dat Ajax en NAC werk moeten maken van de komst van Johnson?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
3
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties