Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en Overmars strijden om middenvelder van drie miljoen euro'

Laatste update:

Romeo werd in mei al eens in verband gebracht met Ajax, dat ook teamgenoot Bénie Traoré op de korrel zou hebben. Romeo speelt pas sinds de zomer van 2021 in Europa, toen hij werd overgenomen van Mimosas uit zijn geboorteland Ivoorkust. Sindsdien speelde de rechtspoot 38 wedstrijden voor Häcken, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 4 assists. Volgens Transfermarkt is Romeo zo'n 2 miljoen euro waard, maar zijn werkgever lijkt te mikken op een iets hogere transfersom. Volgens journalist Daniel Kristoffersson moet de middenvelder 35 miljoen kronen opleveren, wat neerkomt op zo'n 3 miljoen euro.

Als de transfersom voor Romeo nog hoger uitvalt, passeert hij Feyenoorder Patrik Wålemark als uitgaande recordtransfer van Häcken. De linksbenige aanvaller verliet zijn thuisland in de winter van 2022 voor 3,25 miljoen euro. Door de interesse van Antwerp en Gent is het niet ondenkbaar dat Romeo het record van Wålemark gaat verbreken. Voor zover bekend bracht geen van de genoemde clubs al een bod uit op Romeo, die een volgende stap in zijn carrière wel ziet zitten.

De interesse van Ajax in Romeo is verrassend, daar de Amsterdammers met Branco van den Boomen (transfervrij overgekomen van Toulouse) en Benjamin Tahirovic (voor 7,5 miljoen euro overgekomen van AS Roma) al twee centrale middenvelders wisten te strikken. De prioriteit lijkt daardoor op andere posities te liggen. Mogelijk wordt de interesse in Romeo pas concreet indien Edson Álvarez definitief vertrekt uit de Johan Cruijff ArenA.

Is Amane Romeo een versterking voor Ajax?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
2
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
22
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties