Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar

Laatste update:

De Roon stortte donderdag in de Italiaanse bekerfinale na 65 minuten voetballen ter aarde na een sprint en moest direct vervangen worden. De 42-voudig international van Oranje kon zijn tranen niet bedwingen bij het verlaten van het veld.

Meer: Tweede afvaller voorselectie Nederland lijkt bekend: ‘Daar was niet op gerekend’

Na de wedstrijd voorspelde zijn trainer Gian Piero Gasperini, afgaande op de reactie van De Roon, dat het wel eens het einde van zijn seizoen kon betekenen. "Dit is een flinke tegenvaller", zo baalde de coach na afloop van het verloren finaleduel.

Nu wordt door verschillende media gemeld dat de blessure van De Roon waarschijnlijk meevalt. De finale van de Europa League tegen Bayer Leverkusen, die volgende week woensdag wordt gespeeld, komt nog wel te vroeg, zo bevestigt hij via zijn eigen Instagram-pagina.

"Wat de belangrijkste week van mijn carrière had moeten zijn, werd de grootste nachtmerrie", aldus een teleurgestelde De Roon. "Volgende week woensdag reis ik naar Dublin. Ik blijf bij de jongens, ik leef naar dat eerste fluitsignaal zoals ik normaal zou doen, maar als het eenmaal begonnen is, kan ik niets meer doen op het veld. Ik zal zo hard schreeuwen als ik kan", besluit hij.

Daarmee lijkt het clubseizoen van De Roon er dus op te zitten. Wel werd hij deze week door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK. Italiaanse media melden dat het EK nog altijd haalbaar is. Uiteraard is nog niet bekend of Koeman voornemens is om de controleur in zijn definitieve EK-selectie op te nemen, maar een blessure zou natuurlijk sowieso roet in het eten gooien.

Wanneer De Roon daadwerkelijk het EK aan zich voorbij zou moeten laten gaan, zou dat een grote aderlating zijn voor zowel hemzelf als voor de bondscoach. Mats Wieffer, een van zijn andere controleurs en vaste klanten in de Oranje-selectie, moet het eindtoernooi ook al laten schieten wegens een blessure.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marten de Roon (@martenderoon15)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
24
'Wieffer staat voor vertrek bij Feyenoord; gesprekken met eerste clubs lopen'
37
Moet Kroes werk maken van ex-Ajacied? Publiekslieveling is transfervrij
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
17
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties