Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en PSV dreigen opnieuw toptalenten kwijt te raken aan Engeland

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad weet dat Manchester United, Liverpool en Aston Villa zich hebben gemeld bij Danzell Gravenberch. De zeventienjarige aanvaller speelt momenteel nog in de A1 van Ajax en heeft nog geen contract bij Ajax, waardoor de Engelse clubs enkel een opleidingsvergoeding hoeven te betalen. Het is niet bekend wat Gravenberch van plan is.

Technisch directeur Marcel Brands van PSV liet vorige maand nog weten dat hij goede hoop heeft op een langer verblijf van Bakkali, die momenteel ook voor enkel een opleidingsvergoeding van club kan wisselen. Manchester City wil echter proberen om de vijftienjarige middenvelder, die wordt beschreven als 'de beste jeugdspeler ter wereld', op andere gedachten te brengen. Wordt vervolgd.

Meer nieuws

Go Ahead Eagles gaat naar finale play-offs dankzij grote fout Jasper Cillessen
29
De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech
4
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Sparta
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
14
Marciano Vink is 'heel enthousiast' over kersvers Ajax-trainer Francesco Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties