Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en PSV hebben nog steeds meer te besteden dan Feyenoord'

Laatste update:

De coach van Feyenoord zegt in De Telegraaf dat er in zijn selectie spelers zijn die voor 'bepaalde clubs' interessant zijn: namen en rugnummers noemt hij niet. Wel erkent Van Bronckhorst dat er in de kleedkamer over de gang van zaken in Europa wordt gesproken, waarbij dan ook de transfers aan bod komen. En dat vindt de trainer van de Rotterdammers niet zo vreemd.

"Dat vind ik normaal. Het lastige is dat wij als Nederlandse clubs niet meer kunnen concurreren met de clubs uit de grote voetballanden. Niet in geld en niet qua competitie", aldus Van Bronckhorst. "Als je de transfers ziet die wij als club doen, dan weet je dat we niet mee kunnen in de concurrentiestrijd. Maar met de middelen die we hebben, gaan we slim om. Feyenoord heeft dit jaar een heel goede selectie."

Ajax haalde Heiko Westermann, Davinson Sánchez, Mateo Cassierra en Bertrand Traoré en PSV versterkte zich deze zomer met Daniel Schwaab, Pablo Rosario en Hidde Jurjus. De twee titelfavorieten lijken echter nog niet helemaal klaar met het aanvullen van de selectie. "Of het voor hen makkelijker dan voor Feyenoord is om te shoppen? Ja, zij hebben nog steeds meer te besteden dan Feyenoord. Maar het maakt niet uit wat Ajax en PSV nog doen. Ik moet ervoor zorgen dat wij elke week een hoog niveau halen zoals in en tegen Groningen", zegt Van Bronckhorst in de ochtendkrant.

Denk je dat Feyenoord er eigenlijk nog iemand bij zou moeten hebben?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
50
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties