Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en PSV? Ik heb geen aanbiedingen ontvangen'

Laatste update:

"Ajax, PSV of Liverpool? Ik heb geen aanbiedingen ontvangen. Als die er wel liggen, dan ga ik er tegen die tijd naar kijken, of die nu van Liverpool of van andere clubs afkomstig zijn", aldus de 22-voudig international van Iran in een interview met R-Sport. Hij voegt er nog wel aan toe dat hij op een dag graag in West-Europa wil spelen: "Ja, natuurlijk."

Azmoun maakte in januari 2013 de overstap van Sepahan naar Rubin Kazan en werd later twee keer verhuurd aan Rostov. De Donchane namen hem in juli jongstleden definitief over, want zij betaalden de gelimiteerde transfersom en legden Azmoun vervolgens voor twee seizoenen vast. Rubin counterde echter door te stellen dat er helemaal geen afkoopsom in het contract was ogenomen en dat Azmoun dus eigenlijk nooit de transfer naar Rostov had mogen maken.

De club uit Tatarstan werd in het gelijk gesteld door de FIFA, maar het internationaal sporttribunaal CAS draaide die beslissing terug en gaf Rostov toestemming om Azmoun in ieder geval voor het huidige seizoen in te schrijven. Rubin ging weer tegen die uitspraak in verweer en deed tevens een beroep op SledKom, de belangrijkste federale onderzoeksinstantie in Rusland. Het is echter nog onduidelijk wanneer er definitieve duidelijkheid komt over de contractsituatie van de begeerde Azmoun.

Flashback! Leo Messi stuurde Jérôme Boateng ooit gruwelijk het bos in en nu zorgt Sardar Azmoun ervoor dat de verdediger uit het camerashot valt 😂

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 23 november 2016

Denk jij dat Sardar Azmoun haalbaar is voor een Nederlandse topclub?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
35
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties