Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en PSV in de Champions League, dat was geweldig geweest'

Laatste update:

De Boer genoot donderdag in een boot van het mooie weer, maar terugdenkend aan wat Ajax overkwam kreeg hij het schaamrood wel weer op de kaken, zegt hij tegen FOX Sports. "Je denkt dan ook wel terug 'hebben wij dit soort wedstrijden wel eens gespeeld'. En vast wel, wij hebben ook van die draken van wedstrijden gespeeld. Maar dat je dan zo verliest en zo weinig kansen creëert... dat zegt wel iets."

"Het is heel hard, heel zwaar voor iedereen die Ajax een warm hart toedraagt. En voor het Europees voetbal is het ongelooflijk. Ajax en PSV in de Champions League, dat was natuurlijk geweldig geweest. Nu moet je het doen met de Europa League, helaas. Maar laten we hopen dat er een mooie loting uitkomt", aldus De Boer. Ajax is vrijdag ingedeeld in Pot 1 bij de loting voor de Europa League.

Denk je dat Nederland de komende jaren weer eens twee clubs in de Champions League zal hebben?

Meer nieuws

'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
5
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties