Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en PSV lijken mis te grijpen door naderend Italiaans bod van zeven miljoen

Laatste update:

Kvällposten baseert zijn berichtgeving op navraag bij Daniel Andersson, sportief directeur van Malmö. Volgens berichten vanuit Italië is ook AC Milan in de markt voor Ahmedhodzic, maar lijkt Atalanta momenteel het meest concreet te zijn. Het is niet direct duidelijk op wat voor bedrag Malmö mikt voor het tot medio 2023 lopende contract van Ahmedhodzic. Kvällposten claimt dat ook Chelsea, PSV en 'enkele andere clubs' in de markt zijn voor de Bosnisch international, maar Ajax wordt hierbij niet genoemd.

Vermeend doelwit Ajax en PSV moet Malmö meer opleveren dan Ibrahimovic

Voetbalzone schreef vorige maand een profiel van Anel Ahmedhodzic.Lees artikel

Ahmedhodzic werd opgeleid door Malmö en keerde na een uitstapje bij Nottingham Forest in 2019 terug bij de kampioen van Zweden. In de afgelopen jaargang speelde hij 33 wedstrijden in het elftal van trainer Jon Dahl Tomasson. Markus Rosenberg, de zaakwaarnemer van Ahmedhodzic die tussen 2005 en 2007 uitkwam voor Ajax, benadrukte vorige maand tegenover Sport1 dat Ahmedhodzic zijn tijd zal nemen voor een besluit over zijn toekomst.

"Anel moet naar een club gaan waar hij volledig tot bloei kan komen, ergens waar hij dus niet op de bank terechtkomt. Alle clubs met interesse volgen Anel al een tijdje en weten dus wat ze in huis kunnen halen. In de winterstop gaan we luisteren naar de verschillende aanbiedingen die we binnenkrijgen", sprak Rosenberg. "Sommige mensen hebben het al over bepaalde topcompetities, die mensen hebben duidelijk zelf nooit gevoetbald. Clubs die geïnteresseerd zijn zullen niet gelijk geld neerleggen nadat ze Anel pas één keer hebben bekeken. Ze gaan hem grondig analyseren en stellen dan een plan van aanpak op. Wij krijgen dat plan vervolgens onder ogen en zullen dan een grondige overweging maken."

De in Zweden opgegroeide mandekker debuteerde in oktober in de nationale ploeg van Bosnië en Herzegovina, in het playoff-duel om het EK tegen Noord-Ierland (4-5 nederlaag na strafschoppen). Drie dagen later, op 11 oktober, zat Ahmedhodzic negentig minuten op de bank in het Nations League-duel met het Nederlands elftal (0-0). Voor de recente ontmoeting met Oranje in Amsterdam (3-1 nederlaag) werd Ahmedhodzic niet geselecteerd. Ahmedhodzic speelde overigens jeugdinterlands voor Zweden en debuteerde in januari van dit jaar in een oefeninterland voor de 'grote' nationale ploeg, maar besloot toch nog te switchen naar Bosnië.

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
7
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
45
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
13
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties