Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en PSV loten gunstig voor kwartfinale; lastig uitduel voor Feyenoord

Laatste update:

Ajax gaat dus op bezoek bij De Graafschap. De huidige nummer veertien van de Keuken Kampioen Divisie won in de achtste finales vrij eenvoudig met 3-0 van amateurclub De Treffers, waar Ajax zich met een krappe 0-1 overwinning langs FC Twente voetbalde. Menig Ajacied zal bij een wedstrijd tussen Ajax en De Graafschap op De Vijverberg terugdenken aan het seizoen 2015/16. Op de laatste speeldag van dat seizoen speelden de Amsterdammers met 1-1 gelijk tegen de Superboeren en verzuimden zo de Eredivisie-titel binnen te slepen.

Feyenoord gaat in de kwartfinale van het bekertoernooi op bezoek bij sc Heerenveen. Eerder dit seizoen hadden de Rotterdammers in De Kuip veel moeite met de club uit Friesland en kwamen ze niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Heerenveen - Feyenoord staat tevens komende zondag op het programma, wanneer de twee clubs elkaar treffen in de 21ste ronde van de Eredivisie.

PSV kent, na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen in de achtste finale, weer een 'gunstige loting'. In de kwartfinale nemen de Eindhovenaren het op tegen ADO Den Haag. ADO staat in de kwartfinales van het toernooi door in eigen huis Eredivisionist Go Ahead Eagles met 1-0 te verslaan. Niet alleen in het bekertoernooi, maar ook in de Keuken Kampioen Divisie boekt ADO goede resultaten. De laatste nederlaag van de Hagenezen dateert uit 2022.

FC Utrecht gaat het in de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker opnemen tegen amateurclub Spakenburg. De Domstedelingen wonnen in de achtste finales in Alkmaar van AZ, mede dankzij een curieuze goal van Nick Viergever. Spakenburg is geen onbekende als het gaat om het verslaan van Eredivisieploegen. In de tweede ronde van het toernooi werd FC Groningen met 2-3 verslagen.

Volledige loting kwartfinales TOTO KNVB Beker:
sc Heerenveen - Feyenoord
De Graafschap - Ajax
PSV - ADO Den Haag
FC Utrecht - SV Spakenburg

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
4
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties