Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en Scherpen moeten niet wijken voor deze kwalijke supportersterreur'

Laatste update:

"Ik ben al heel lang fan van Feyenoord. Nu ik mijn eerste doel, keepen in de hoofdmacht van FC Emmen, heb bereikt ga ik vol voor de tweede mijlpaal: vaste doelman van Feyenoord worden", zei de negentienjarige doelman in augustus vorig jaar nog tegen RTV Drenthe. Als elfjarige twitterde Scherpen termen als 'kut Joden', 'kut Ajax' en 'lucky Ajax' en ook die tweets worden aangehaald door de F-Side.

"Sinds bekend is dat Ajax de doelman wil inlijven, intimideren zogenaamde clubaanhangers Scherpen en de clubleiding van Ajax met smakeloze berichten op sociale media", merkt Driessen op in zijn column voor De Telegraaf. "Op dusdanige wijze dat ze hopen dat de Amsterdammers afzien van de Emmenaar. Zelfs de onlangs overleden broer van Scherpen wordt erbij gehaald."

Dit bericht bekijken op Instagram

Jij bent niet welkom in Amsterdam #lekkerwegblijven

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op

"Het is een misselijkmakende hetze, die hopelijk beperkt blijft tot een klein groepje en geen navolging krijgt bij een groter deel van de harde kern", voegt Driessen eraan toe. "De clubleiding van Ajax en Scherpen moeten niet wijken voor deze kwalijke supportersterreur. Ajax moet de doelman naar de Johan Cruijff ArenA halen. Ondanks het feit dat hij als elfjarige in een Feyenoord-pyjama sliep."

Er zijn ook andere geluiden te horen vanuit de aanhang van Ajax. Jessica Westdijk van fansite Ajax1 raadt Scherpen in een column aan om zijn hart te volgen. "Hoe pijnlijk en kwetsend moet het zijn om vanochtend op te staan met zulke berichten. Stel je even voor dat jij Kjell Scherpen was deze ochtend. Hoe zou jij je voelen, als je al die blinde haat over je heen zou krijgen? Terwijl je gewoon wilt doen wat je het liefste doet: voetballen op zo hoog mogelijk niveau", schrijft ze.

Begrijp je de mening van de F-Side?

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Sky Sports ontvouwt Chelsea's viernamige shortlist om Pochettino te vervangen
8
Bart van Hintum bewijst het gelijk van commentator met spijkerharde 'rotschop'
12
PSV wil talent (19) langer aan zich binden maar moet vrezen voor vertrek
10
Philippe Coutinho lijkt na positieve gesprekken terug te keren op bekend terrein
6
'Slot gaat voor eerste aankoop bij Liverpool concurrentie aan met PSG en Real'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties