Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-fan probeert steward te zoenen en riskeert landelijk stadionverbod

Laatste update:

In de brief, die door Dumpert is vrijgegeven, wordt de voorgevallen situatie nadrukkelijk beschreven. "Tijdens de wedstrijd heeft u tot meerdere malen geprobeerd om een steward te zoenen en heeft u een bevel van haar genegeerd. AFC Ajax keurt dergelijke gedragingen ten strengste af. Bovenstaand gedrag is in strijd met de van toepassing zijnde KNVB Standaardvoorwaarden. Wij zullen van dit voorval dan ook een melding maken bij de KNVB. De voetbalbond beslist vervolgens over het al dan niet opleggen van een landelijk stadionverbod. Daarnaast kan een boete van €450 euro worden opgelegd."

De Amsterdamse club geeft verder aan dat vooruitlopend op de beslissing van de Nederlandse voetbalbond de Ajax-fan van de club een verbod krijgt opgelegd voor het bezoeken van zowel de uit- als thuiswedstrijden van Ajax, als mede voor het betreden van het supportershome en sportpark De Toekomst. Of de brief die Dumpert heeft vrijgegeven dezelfde is als de brief die Ajax naar de fan heeft opgestuurd, kan een woordvoerder van Ajax niet bevestigen.

Wel bevestigt de woordvoerder dat het voorval heeft plaatsgevonden en dat de club dit gedrag niet tolereert. "Feit blijft dat iemand herhaaldelijk geprobeerd heeft een steward te zoenen, tegen haar wil in. En dat wordt niet geaccepteerd", aldus de woordvoerder tegenover AT5. De club geeft aan er verder niks over kwijt te willen en het aan de KNVB over te laten om een passende straf te bepalen.

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
0
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
12
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties