Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-fans hopen op komst Zahavi: 'Ik word daar een beetje moe van'

Laatste update:

"Of er een situatie kan ontstaan waarin ik Israël kan verlaten? Nou, ik heb nog gewoon een club en er ligt geen formele aanbieding op tafel. Ik word daarom ook wel een beetje moe van alle virtuele complimenten en dergelijke. Als er namelijk iets te bespreken valt en ik een professionele uitdaging aan kan gaan, dan zal ik dat heus laten weten", aldus Zahavi.

De dertigvoudig international, die nog een contract heeft tot juni 2020, deelde afgelopen donderdag nog de nodige complimenten uit aan de nummer twee van de Eredivisie: "Ajax is natuurlijk een van de grootste clubs van de wereld, een van de meest gedecoreerde clubs in Europa. Het is het neusje van de zalm, maar ik herhaal dat er nog geen aanbieding op tafel ligt."

"Wat ik zelf wil? Ten eerste heb ik nog een contract met Maccabi en ben ik gelukkig bij de club. Als een club mij wil hebben, kan ik pas zeggen hoe of wat. Als ik bijvoorbeeld een aanbieding van Ajax krijg, zou niemand mij hier vertellen dat ik niet zou moeten gaan. Maar het is dat je over Ajax begint, anders had ik er ook niets over gezegd. Ik heb namelijk geen aanbieding gekregen, er speelt niets", sprak Zahavi.

Denk jij dat Eran Zahavi volgend seizoen voor Maccabi Tel Aviv speelt?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
5
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
41
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
62
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties