Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-fans in groten getale aanwezig bij afsluitende training; RvC weer mikpunt

Laatste update:

Ajax verkeert in een sportieve en bestuurlijke crisis en staat na vier speelrondes al zeven punten achter op PSV, AZ en FC Twente. Feyenoord, dat op één punt van die ploegen volgt, kan de Amsterdammers zondag een nieuwe dreun uitdelen in de titelrace. Naast de steun die de fans uitten op trainingscomplex De Toekomst waren er ook spandoeken te zien met een duidelijke boodschap voor de Raad van Commissarissen: 'RvC rot op'.

De supporters lieten vlak voor het Europa League-duel van donderdag tegen Olympique Marseille (3-3) ook al hun onvrede blijken jegens de RvC. Door middel van een spandoek bij de parkeerplaats van De Toekomst uitten supporters hun onvrede over de Ajax-top, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de crisis in de Johan Cruijff ArenA. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat bleef buiten schot in de actie van de aanhangers, net als zaterdag op de afsluitende training.

Mislintat was donderdag al niet aanwezig in de Johan Cruijff ArenA en zal er ook zondag niet bij zijn. Dat heeft alles te maken met het onderzoek dat loopt naar aanleiding van de transfer van Borna Sosa op de slotdag van de transfermarkt. De Kroatische linksachter moest op de laatste dag van de transferperiode wisselen van zaakwaarnemer, zodat hij een overstap naar Ajax kon realiseren. Deze zaakwaarnemer, Arthur Beck, kocht aandelen in het bedrijf Matchmetrics GmbH. Mislintat bezit 35 procent van de aandelen van laatstgenoemd bedrijf. Later op de dag werkt ook Feyenoord zijn laatste training af voor de Klassieker.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties