Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-fans laten zich van slechte kant zien op laatste training voor Klassieker

Laatste update:

Dezelfde tekst was tijdens de uitwedstrijd bij sc Heerenveen (2-4) ook al te horen. De zege werd toen overschaduwd door spreekkoren uit het uitvak. Op de persconferentie werd Heitinga door Mike Verweij van De Telegraaf gevraagd naar die liederen. "Het is me ontgaan, maar het is natuurlijk niet goed als dat zo is. Als jij zegt dat het gebeurd is, dan geloof ik je. We zijn blij met de overwinning, maar dit soort spreekkoren hoor je natuurlijk liever niet."

@voetbalnieuwsvn Wat vind jij van dit spreekkoor? ?? #ajax #feyenoord #vj #vjp #fy #voetbal #voetbalnieuws #eredivisie #klassieker ? Aesthetic - Tollan Kim

Honderden fans van Ajax bezochten zaterdag de de laatste training voor de kraker van zondag tegen Feyenoord. Met gezang en vuurwerk staken zij de ploeg van trainer John Heitinga een hart onder de riem. Datzelfde gebeurde op Varkenoord, waar de aanhang van Feyenoord de selectie van Arne Slot aanmoedigde. Lutsharel Geertruida zorgde op het trainingscomplex voor blijdschap. De verdediger kwam tijdens de afsluitende training voorafgaand aan de Klassieker met een shirt het veld op om bekend te maken dat hij zijn contract tot medio 2025 heeft verlengd.

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties