Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-fans verbolgen: 'AS Roma? Kom op zeg, wij zijn Ajax'

Laatste update:

"Als pak 'm beet Manchester United of  Real Madrid op de deur klopt, dan is de keuze voor een andere club nog wel te begrijpen, maar AS Roma? Kom op zeg. Wij zijn Ajax! Rot op met die fascistische lires en dat schijtvoetbal", aldus een deel van de achterban. Stekelenburg, die eind september 29 jaar wordt, heeft er al negen seizoenen in het eerste van Ajax opzitten en keepte bijna tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie. Ook is hij veertigvoudig Oranje-international.

De status van de Haarlemse keeper lijkt echter niet erkend te worden door grote clubs in Europa. Roma wil hem nu graag halen, nadat Carlos Kameni's transfer niet doorging. I Giallorossi verkochten Alexander Doni reeds aan Liverpool en hebben dus hard een keeper nodig. AFCA raadt Stekelenburg aan te wachten. "Dan krijg je over twee jaar een geweldig afscheid. Dat is toch beter dan een vertrek door de  achterdeur, omdat je door je blessure eigenlijk nooit je laatste wedstrijd voor ons hebt kunnen spelen."

AS Roma is een te kleine club voor Maarten Stekelenburg

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
23
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
45
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties