Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax-fans zijn een beetje namaaksupporters, Feyenoord-fans zijn veel trouwer'

Laatste update:

Boualin legt Meijers een aantal dilemma's voor, waaronder een keuze tussen Ajax en Feyenoord. Dat is voor Meijers niet moeilijk. "Als je vader vijf jaar bij Feyenoord heeft gespeeld, samen met Coen Moulijn, is Feyenoord er bij ons met de paplepel ingegoten. Voor ons is er maar één club in Nederland, en dat is Feyenoord. Dat heeft ermee te maken dat die club echt is. Rotterdammers zijn echt. Amsterdammers zijn dat in mijn ogen niet altijd, dat zijn een beetje namaaksupporters. Als er succes is, staan ze vooraan, maar als het slecht gaat, komen ze niet meer. In De Kuip heb je daar heel weinig last van. Die Feyenoord-supporters zijn veel trouwer. In mijn beleving voel ik me daar ook gewoon prettiger bij."

Erik ten Hag of Arne Slot
Over de keuze of Meijers Erik ten Hag of Arne Slot een betere trainer vindt, moet hij wat langer nadenken. Uiteindelijk kiest hij toch voor de trainer van Manchester United. "Erik ten Hag heeft al heel veel laten zien, dat is gewoon een heel innovatieve trainer, die het in de beginperiode heel lastig heeft gehad bij Ajax omdat hij niet uit Amsterdam kwam. Uiteindelijk heeft hij het gewoon geweldig gedaan en is hij doorgegroeid naar een absolute topclub in Europa. Het is gewoon een heel complete trainer denk ik", aldus de trainer die onder meer voor Helmond Sport, Achilles '29 en VVSB werkte.

Eredivisie-kwaliteiten
De laatste vraag die Boualin aan Meijers stelt, is of hij denkt dat hij genoeg kwaliteiten heeft om als trainer aan de slag te gaan in de Eredivisie. Meijers denkt van wel. "Ik heb in mijn carrière op alle niveaus mogen werken, behalve de Eredivisie. Ik denk dat ik ook in de Eredivisie mijn steentje kan bijdragen. Of dat nou als hoofdtrainer of als assistent-trainer is... Het is een ervaringsvak, en je moet die rugzak zoveel mogelijk vullen. Ik denk dat mijn rugzak aardig is gevuld in de loop der jaren, zowel aan de goede kant als de minder goede kant. De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik ook heel goed gebruiken in de Eredivisie. Dus is Eric Meijers klaar voor de Eredivisie? Ik zou niet weten waarom niet."

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
1
'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
5
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties