Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax, Feyenoord en PSV azen op dragende kracht van Vitesse

Laatste update:

Dasa maakte dit seizoen in 46 officiële wedstrijden zijn opwachting voor de Arnhemmers, en was daarin goed voor 13 assists en 1 doelpunt. De rechtervleugelverdediger is daarmee een belangrijke kracht in de ploeg van trainer Thomas Letsch en heeft over belangstelling ook niet te klagen. De Israëliër staat volgens the Athletic in de belangstelling van zowel Ajax, PSV als Feyenoord, maar zou zelf de voorkeur geven aan een overstap naar een club buiten Nederland. Eerder sloot Dasa een langer verblijf in Nederland niet uit. "Ik kan ook in mijn hoofd hebben dat ik hier wil blijven, toch? We hebben het als gezin prima hier", zo vertelde hij vorige maand in gesprek met Voetbal International.

De Gelderlander meldde woensdag dat Dasa een nieuw managementbureau in de arm genomen heeft. De 29-jarige vleugelverdediger heeft zich aangesloten bij het makelaarskantoor SEG, dat een nieuwe vervolgstap voor Dasa moet zien te vinden. Eerder was hij aangesloten bij Soccer Mondial, een makelaarsbureau uit Zwitserland. Nederland is het eerste buitenlandse avontuur voor Dasa, die eerder bij de Israëlische clubs Beitar Jeruzalem en Maccabi Tel Aviv onder contract stond.

Vorige week baarde Dasa nog opzien door tijdens de finale van de play-offs om een Europees ticket af te reizen naar Israël om daar zijn bruiloft te vieren. De Israëliër had zijn bruiloft voorafgaand aan het seizoen gepland zonder daarbij rekening te hebben gehouden met een mogelijke deelname aan de play-offs. Dasa was niet bereid om zijn bruiloft te verzetten, en miste daardoor de dubbele ontmoeting met AZ. De Alkmaarders veroverden het ticket voor de Conference League door na een 2-1 uitnederlaag thuis met 6-1 te winnen van Vitesse.

Zou Eli Dasa een versterking zijn voor de traditionele top drie?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties