Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax, Feyenoord en Vitesse maken interesse kenbaar in Jay Gorter

Laatste update:

Bij Vitesse is Gorter in beeld als mogelijke opvolger van Remko Pasveer, die transfervrij naar Ajax verkast. De 37-jarige goalie kreeg in Arnhem slechts een eenjarig contract aangeboden en besloot vervolgens om in de Johan Cruijff ArenA te tekenen, waar een tweejarige verbintenis klaarlag. Gorter ligt tot medio 2024 vast bij Go Ahead Eagles.

Potentiële Oranje-doelman noemt opmerkelijk voorbeeld: 'Kijk naar De Roon'

Jay Gorter sprak in februari tegenover Voetbalzone zijn ambities uit.Lees artikel

Gorter speelde in de jeugd van Ajax en AZ en verkaste in 2018 naar Go Ahead Eagles. Na een jaar bij de jeugdafdeling werd de goalie overgeheveld naar het eerste elftal, waarvoor hij op 29 oktober 2019 debuteerde in de TOTO KNVB Beker tegen Almere City. Sinds afgelopen zomer is Gorter de onbetwiste nummer één onder de lat bij Go Ahead. De talentvolle keeper hield dit seizoen 24 keer de nul in de Keuken Kampioen Divisie en verbrak daarmee het record van Tonnie van Leeuwen, die vijftig jaar geleden tot 23 duels zonder tegendoelpunt kwam. Gorter miste dit seizoen slechts één competitiewedstrijd, dat was vanwege het coronavirus.

Voetbalzone sprak in februari uitgebreid met Gorter, die onder meer vertelde over zijn ambities. "Natuurlijk droom ik van de Champions League, maar met welke club maakt me niet uit. Ik wil gewoon het maximale eruit halen en zie wel hoe het loopt. Kijk bijvoorbeeld naar Marten de Roon. Hij zal vroeger heus niet gezegd hebben dat Atalanta zijn droomclub was, maar hij maakt er wel zijn droomavontuur van. Op die manier hoop ik vanuit deze prachtige club ook mijn eigen pad te vinden."

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
4
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties