Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Santiago Gimenez blijft opnieuw droog staan en is met Mexico uitgeschakeld op Copa América

Laatste update:

Mexico - Ecuador 0-0


Gimenez kreeg in de punt van de aanval opnieuw het vertrouwen van bondscoach Jaime Lozano. Ex-Ajacied Edson Alvarez was niet geheel fit en bleef het gehele duel op de bank.

De spits van Feyenoord moest toezien hoe Ecuador voor rust voor het eerst gevaarlijk werd. Zo probeerde het zeventienjarige toptalent Kendry Paez de Mexicaanse doelman Julio González te verrassen uit een vrije trap tegen de zijlijn.

Mexico stelde daar weinig tegenover. Gimenez kreeg in het eerste bedrijf slechts één kans, maar zijn kopbal belandde op het dak van het doel. In de tweede helft was de grootste mogelijkheid andermaal voor hem. Een afstandsschot van Julián Quiñones werd eerst katachtig gered door Rafael Romo, waarna Gimenez de rebound uit een lastige hoek op de paal schoot.

Diep in blessuretijd legde scheidsrechter Mario Escobar de bal nog op de stip voor Mexico na een vermeende overtreding van Félix Torres. Na het zien van de beelden op het VAR-scherm bleek de Ecuadoriaanse verdediger echter duidelijk de bal te spelen en werd de beslissing alsnog teruggedraaid, tot grote teleurstelling van de Mexicaanse supporters.

Jamaica - Venezuela 0-3


Venezuela had de eerste twee groepsduels op de Copa América al gewonnen en liep tijdens de laatste poulewedstrijd na rust uit naar een overtuigende zege. Eduard Bello opende vroeg in de tweede helft met een rake kopbal de score: 0-1.

De marge werd snel hierna verdubbeld door Salomon Rondon. De spits kreeg de bal van Girona-middenvelder Yangel Herrera en bleef vervolgens koel: 0-2. Het slotakkoord was hierna voor Eric Ramírez, die een vrije doortocht had richting de Mexicaanse sluitpost Jahmali Waite en eveneens niet faalde: 0-3.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Het Nederlands elftal is favoriet voor winst van het EK 2024 in Duitsland'
9
L'Équipe is niet onder de indruk van Oranje en geeft maar liefst 5 onvoldoendes
39
Cody Gakpo vergeleken met Nederlands icoon in lofzang van ochtendkranten
40
Derksen had Nederlandse uitblinker na 39 minuten gewisseld: 'Lekker douchen jij'
43
Brazilië niet langs Colombia en mist Vinícius Júnior tijdens lastige kwartfinale
11
Dumfries lovend over teamgenoot na Roemenië - Nederland: 'Hij was geweldig!'
33

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties