Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gaat akkoord met schikkingsvoorstel voor Kenneth Taylor

Laatste update:

De jeugdexponent was in de pauze binnen de lijnen gekomen als vervanger van Davy Klaassen. Het was pas zijn derde optreden van het seizoen voor het eerste elftal. Taylor werd door arbiter Dennis Higler met een rode kaart van het veld gestuurd na een tackle op het onderbeen van Danny Post. In eerste instantie gaf Higler geel, maar na het bekijken van de videobeelden veranderde hij van oordeel en moest Ajax met tien man verder. Het stond toen 1-0; de zege voor de Amsterdammers kwam ondanks het numerieke ondertal niet in gevaar.

Het seizoenstotaal van Taylor blijft door de rode kaart en de schorsing steken op 81 minuten in 3 optredens in de Eredivisie. Verder speelde hij 29 wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie, waarin Taylor 7 keer scoorde en 4 assists gaf. De linkspoot doorliep vanaf zijn achtste de jeugdopleiding van Ajax. In september 2020 werd zijn aflopende contract door Ajax opengebroken en verlengd tot de zomer van 2024.

De overtreding van Kenneth Taylor is te zien vanaf minuut 5:36.

-
Een schorsing van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk is...

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
0
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties