Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Veerman voerde onorthodoxe maatregel in en kreeg harde uitspraak van Valentijn Driessen niet mee

Laatste update:

Veerman werd tegen Oostenrijk (2-3 verlies) al in 35ste minuut gewisseld. Daarna sprak hij een week lang niet met de media, maar na zijn prima invalbeurt tegen Roemenië zat Veerman dinsdagavond na afloop aan tafel bij NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg.

Een verklaring voor zijn zwakke optreden tegen Oostenrijk heeft Veerman niet. "Ik snap dat jullie de vragen stellen daarover, maar ik heb daar na de familiedag een streep onder gezet. Ik heb er niet zoveel meer aan om erop terug te blikken. Het was gewoon geen leuke dag."

Veerman begon tegen Roemenië als verwacht op de bank. "Het was de vraag of ik mocht invallen, maar ik ben heel blij dat ik 25 minuten mocht invallen. Dan ben je op zoek naar vastigheden, naar simpele dingen, ik denk dat ik dat gedaan heb."

Kort na zijn entree had Veerman kunnen scoren. "Die kans had er wel in gemogen. Ik heb hem één keer zo gemaakt, bij Feyenoord-uit met sc Heerenveen. Er moet iets meer curve aan. Het scheelt niet veel." De bal ging net voorlangs.

Veerman was niet verbaasd over zijn reserveplek tegen Roemenië. "Je wil natuurlijk altijd spelen, maar het zou een beetje naïef zijn om te verwachten dat ik nu in de basis zou starten."

Veerman kreeg weinig mee van kritiek van Valentijn Driessen


Na zijn vroege wissel tegen Oostenrijk sprak De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen zelfs over het mogelijke 'einde van Veermans interlandcarrière'. Opmerkelijk genoeg kreeg Veerman daar zelf niets van mee.

"Normaal gesproken zie ik van alles uit de media voorbijkomen, maar ik heb na die dag gewoon tegen mezelf gezegd: ik schakel gewoon mijn internet uit. Dat kan niet volledig, want sommige dingen hoor je alsnog wel, maar het grootste deel heb ik echt niet gelezen. Ik denk dat dat me ook echt goed gedaan heeft, als ik het zo hoor", zo verwijst Veerman naar de quotes van Driessen, die door Stekelenburg nog eens werden herhaald.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
2
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
14
Mats Wieffer vliegt naar Engeland om transfer naar Brighton af te ronden
104
Erik ten Hag wil Nederlandse enclave uitbreiden en meldt zich bij Ajax
38
'Wolvengroet wordt Merih Demiral fataal: Turkse verdediger mist duel met Oranje'
114
Wieffer moet Feyenoord niet inruilen voor Brighton: 'Kom op, zoek het hogerop'
35

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties